Ernst Dubbink Eveno Racing niet met Beekmans naar ETC in Jerez

Ernst Dubbink Eveno Racing reist deze week niet met Kas Beekmans af naar Jerez. Beekmans heeft helaas niet voldoende budget om aan de tweede seizoenshelft van de European Talent Cup deel te nemen. Het team en de jonge coureur zijn in goed overleg uit elkaar gaan. Ernst Dubbink Eveno Racing is wel aanwezig in Jerez om daar Justin Fokkert technisch te ondersteunen.

Ernst Dubbink Eveno Racing begon dit seizoen met de talentvolle Kas Beekmans in de sterke European Talent Cup. De 15-jarige coureur wist gedurende het seizoen mooie stappen te maken, ondanks dat hij ook te maken kreeg met een sleutelbeenbreuk.

Na een lange zomerstop start komend weekend (26-29 september) het tweede deel van het Spaanse CEV kampioenschap, waar de European Talent Cup onderdeel van is, op het circuit van Jerez. Helaas is Kas Beekmans niet van de partij. De coureur uit Boxtel gaf onlangs bij het team aan dat hij helaas niet de financiƫle middelen heeft om deel te nemen aan het tweede deel van het seizoen in het Spaanse kampioenschap. Beide partijen zijn vervolgens in goed overleg uit elkaar gegaan.

Het was voor Ernst Dubbink Eveno Racing te kort dag om voor Jerez nog een vervanger te regelen. Wel gaat het team op zoek om voor de laatste twee evenementen in Albacete en Valencia een vervanger te regelen voor Beekmans. Ernst Dubbink Eveno Racing is wel in Jerez om het vervoer te verzorgen en ondersteuning te bieden aan Justin Fokkert uit Dalfsen. De 13-jarige coureur komt ook uit in de European Talent Cup.